I Sea Club Fitness ved vi, hvad holdtræning kan gøre for motivationen. Vi ved, at det er sjovere at svede i kor, og vi ved, hvad en dygtig instruktør kan gøre for resultaterne. Vi ved, at det er sværere at sidde fast i sofaen, når du har forpligtet dig til en holdtræning, og vi ved, at regelmæssigheden gør det nemmere at planlægge din uge.


Derfor tilbyder vi et væld af forskellige holdtræningstimer – fra morgen til halvsent om aftenen. Fra biking over styrke- og cirkeltræning til yoga i alle afskygninger & Reformer Pilates. Vi har holdtræning til de fleste temperamenter og ambitionsniveauer, og vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet.


Kapaciteten på vores holdtimer er 10-25 deltagere, så vi sikrer os, at instruktøren ser alle medlemmer og kan motivere samt tilpasse øvelserne til den enkelte deltager. Selvom holdene er forholdsvis små, så garanterer vi, at der næsten altid er en ledig plads til dig.


Se herunder hvad vi tilbyder af holdtræning.

Puls og styrke (MBL)

Vil du gerne nå ’hele kroppen rundt’ på en enkelt træningstime?

En puls/styrke time kan være opbygget på mange måder, men det er helt sikkert, at den består af både en puls- og en styrkedel. Timen er simpel træning hvor alle kan være med, trænede som utrænede. God energisk musik, højt humør og sved på panden!

Reformer

Reformer træning foregår på eksklusive hold med kun 10 deltagere. Timen for dig, som gerne vil arbejde med optimering af både styrke, stabilitet, balance og bevægelighed. Reformer maskinen er designet til både liggende, siddende og stående øvelser, og belastningen ændres med variable fjedre og egen kropsvægt. Træningen henvender sig til alle, uanset om du er begynder eller øvet, mand eller kvinde, ung eller ældre. Reformer træning giver en stærk kropskerne, stræk ryg og styrke af hele kroppen. Reformer træning gør underværker for din krop!!!

 

Reformer Pilates er en time med klassiske pilates øvelser. Du træner hele kroppen igennem med fokus på mave/ryg, holdning, styrke, smidighed og stabilitet. Alle kan være med!

 

Reformer Fitness er en time i et godt tempo. Træningen foregår i et dynamisk flow, med fokus på mave/ryg, holdning, styrke, stabilitet og smidighed. Du vil få sved på panden og går derfra med en følelse af velvære!

 

Reformer Fitness & Puls er udover træning af hele kroppen træner vi i intervaller, så pulsen kommer op! Timen er for øvede.

 

Reformer for mænd er målrettet træning for mænd, der ønsker at forbedre deres kropsfunktion og en god form samt en stærk og smidig krop - eller komme sig over en skade - og hvis du vil opnå hurtige fremskridt og få maksimal energi. 

 

Reformer seniorer er målrettet træning for seniorer, der gerne vil prøve kræfter med Reformer træning sammen med ligesindede.

Fit & Jump

Med Fit & jump trampolin fitness kan vi garantere at du får motion på en sjov måde - du bliver simpelthen glad af at hoppe. Træningen er super effektiv pulstræning, samtidig styrker du især din core, baller, lår og bækkenbund. Samtidig med at du styrker din motorik, stabilitet og balance. Træningen er skånsom da kroppen ikke får samme stød som step og løb giver. Det elastiske underlag gør det behageligt for kroppen at udføre øvelserne, så leddene ikke lider overlast.

Zumba fitness

Zumba er “Latinamerikansk dans” omsat til sjov og effektiv træning, der giver lige så meget livsglæde som kondi. Zumba er udviklet i Colombia af en aerobics-instruktør, som kom til at sætte sin egen musik (salsa og merengue) på til timen og opdagede, at deltagerne elskede det. Siden har Zumba taget verden med storm, som det originale fitness-party! Trinene er varierede men simple, så alle kan være med. Instruktøren siger ikke så meget på selve timen, da det er meningen, du skal lytte til musikken, kigge på instruktøren og få dansen helt ind under huden. Zumba er sjovt – og meget populært! Musikken vil få dig i rigtig godt humør, og du forbrænder masser af kalorier på timen. Medbring sko der ikke har for meget “grib”, så du kan twiste på forfoden.

Biking

Er konditionstræning, der foregår på en specialdesignet, stationær cykel – af mange kaldet en spinningcykel. Du kan selv indstille belastningen på cykling og dermed også intensiteten. Derfor er timen for alle, da træningen foregår på eget niveau. Timen starter altid med en opvarmning hvorefter selve konditionstræningen begynder. Husk at medbringe cykelsko med ”look” klamper. Hvis du ikke har dine egne, kan du låne af os. Vi har de nyeste Life Fitness IC 7 watt cykler. Cyklerne er udstyret med farvedisplays, så du intuitivt og let kan se, hvor meget du arbejder. Du kan downloade en gratis App - ICG training - og let tilslutte din telefon til cyklen. Er du i tvivl skal instruktøren nok sætte dig ind i det.

Crossfit

Crossfiter et styrke- og konditionsprogram bygget op omkring konstant varierende funktionelle bevægelser, der udføres under relativ høj intensitet.

Siloen Crossfit er en “box”, hvor der er plads til alle, uagtet niveau, køn og alder. Vi har professionelle crossfit coaches, som er inkluderende og ønsker at skabe et trygt træningsmiljø for dig, så du kan rykke din fitness til næste niveau i et ægte fællesskab.

Holdtræningerne består typisk af en relevant og grundig opvarmning, gennemgang af teknik og evt. nogle styrkeløft, hvor du til sidst skal gennemføre en “workout”.


Mave & ryg

Dette hold er for dig der gerne vil styrke kroppen ”indefra og ud”. Udgangspunktet er at udfordre muskelkorsettet, også kaldet CORE, på alle mulige tænkelige måder for at blive mærkbart stærkere (power) især i mavemuskler, lænd/bækken/ryg og ben så disse muskler kan fungere optimalt i hverdagen. 

Muskelkorsettet er fundamentet for alle kroppens bevægelser og svaghed i netop dette område har stor indflydelse på den generelle fysik og velvære. Der arbejdes med forskelige redskaber og meget med egen kropsvægt – ligesom der bruges forskellige træningsprincipper og tendenser for både at variere og udfordre træningen. Øvelserne vil, udover at styrke, også stimulere og udfordre vores balance og koordination samt kredsløb. Pulsen kommer op når hele kroppen sættes i gang. Alle kan deltage.

Cirkeltræning

Timen er bygget op omkring stationer, hvor du både møder pulskrævende øvelser samt øvelser der fokuserer på styrketræning med forskellige vægtredskaber. Instruktøren præsenterer dig fra starten af timen, for de forskellige stationer, og det vil være dem du arbejder på igennem timen.

Øvelserne foregår i intervaller (dvs. afgrænsede tidsperioder), og der vil være en kort pause mellem hvert interval, imens du bevæger dig fra en øvelse til den næste. Timen forbedrer din generelle styrke i hele kroppen og forbedrer din kondition.

Alle kan være med, og alle bliver udfordret ud fra deres individuelle niveau.

Cross training

Timen er bygget op omkring forskellige træningspas (workouts), der både udfordrer og forbedrer din kondition og styrke. Opvarmningen er dynamisk og tager udgangspunkt i det efterfølgende tilrettelagte program. Vores instruktører tilrettelægger og varierer selv øvelserne, hvilket gør holdet unikt og sikrer, at du bliver udfordret, hver gang du er med. Fælles for alle holdene er, at instruktørerne tilrettelægger et program der tager afsæt i forskellige typer af intervaller. Et interval er en træningsperiode, hvor du arbejder ud fra tid, og med en efterfølgende pause ved en lavere intensitet. Ved at anvende vægtudstyr og egen kropsvægt vil din puls stige og musklerne bliver sendt på arbejde.  På den måde opnår du en høj intensitet hele vejen gennem træningen. Du kommer i bedre form og bliver stærkere. Timerne bliver afholdt af erfarne instruktører, som guider dig gennem det rette udstyr, så du kan fordybe dig i øvelserne. Derudover vil instruktørerne motivere og opmuntre dig til at nå ud over, hvad du ville forvente af dig selv.

LES MILLS hold

LES MILLS er et verdenskendt koncept, hvilket betyder, at uanset hvilket fitnesscenter du besøger, vil du kunne følge med på holdet. Konceptet består af pre-koreograferede hold, som bliver fornyet hver tredje måned. For at sikre kvaliteten, bliver instruktørerne certificeret hver tredje måned. Sea Club Fitness har derfor altid topmotiverede instruktører, der sørger for, at både koreografien og teknikken er i topklasse. Det er medvirkende til, at du opnår resultater, undgår skader og forbliver motiveret.

BODYBALANCE forener elementer fra Yoga, Pilates og Tai Chi.

Timen er bygget op omkring øvelser for smidighed, balance og styrke. BODYBALANCE fokuserer på åndedræt, indre ro og harmoni. Holdet er for dig, der ønsker at træne hele kroppen, øge kropsbevidstheden, reducere stress og løsne op for spændinger.

BODYPUMP fokuserer på intensiv og effektiv træning af alle muskelgrupper og indeholder ingen konditionstræning og ingen svær koreografi. BODYPUMP er derimod et hold baseret på basale styrketræningsøvelser, og træningen foregår med vægtstænger og -skiver.

BODYPUMP er for dig, som ønsker en fast og markeret krop og samtidig vil opnå en god forbrænding.

Senior hold

Vores senior hold er målrettet dem, der gerne vil træne på hold, hvor både træning og det sociale er i fokus.


Senior Cirkeltræning:
Timen er bygget op omkring stationer, hvor du både møder pulskrævende øvelser samt øvelser der fokuserer på styrketræning med forskellige vægtredskaber. Timen giver dig forbedret kondition og øget styrke, hvor du motionerer i et socialt fællesskab med andre. Øvelserne foregår i intervaller, og der vil være en kort pause mellem hvert interval, imens du bevæger dig fra en øvelse til den næste. Alle kan være med, men timen henvender sig primært til seniorer. Øvelser og tempo er målrettet seniorer.


Seniortræning:
Timen er bygget op på en måde, så den imødekommer alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger om fysisk aktivitet for mennesker over 65 år. Dvs. at du gennem timen øger din styrke, forbedrer konditionen og arbejder med din balance og mobilitet. Alt sammen understøtter et godt hverdagsliv. Timen starter med en grundig opvarmning for hele kroppen. Derefter kommer igennem et træningspas med styrketræning, et træningspas med konditionstræning og til sidst afslutter vi med balanceøvelser og/eller mere samarbejdsprægede øvelser.  Vi afslutter altid timen med en grundig udstrækning. Alle kan være med, men timen henvender sig primært til seniorer. Øvelser og tempo er målrettet seniorer.


Blid Seniortræning:
Vi arbejder med balance, koordinering, holdning og muskelstyrke. Vi bruger ofte vores egen kropsvægt på disse hold, men kan også arbejde med elastikker, lette håndvægte, bolde m.m. Holdet er for seniorer, men også for dig, der måske ikke har lavet noget i lang tid. Alle deltagere arbejder på deres eget niveau, da der instrueres på forskellige sværhedsgrader.

Yoga

 

Hatha Yoga:

I Hatha Yoga arbejder vi med at opbygge det gode fundament og lande godt og sikkert, i de forskellige stillinger vi besøger. Vi arbejder i et roligt tempo med god tid i overgangen mellem stillingerne. I Hatha yoga har vi fokus på alt det der sker i kroppen, når vi først er landet i en yogastilling (asana). Derfor har du god tid til at mærke vejrtrækningens bevægelse rundt i kroppen, tid til at mærke varmen komme indefra og tid til at sende din opmærksomheden ned i din krop. Denne type yoga giver god balance mellem styrke, fleksibilitet og nærvær.


Yin Yoga:

Yin Yoga en helt rolig yogaklasse med få meditative yogastillinger og dybe vejrtrækninger. Med fokus på ro og stilhed befinder vi os i det samme stræk i 3-5 minutter. Gennem dybe vejrtrækninger og et meditativ fokus lader vi kroppen bestemme hvornår og hvordan der gradvist gives mere slip. Vi er vandt til at træne vores ”yang”, dvs. alt hvad der stresser, presser og skubber os videre. På denne time udbydes en mulighed for at træne kontrasten (vores ”yin”), dvs. hvad der er roligt, jordnært og afslappende.